Skip to main content

Alarmsystemen

Safe & Secure van der Meer is sedert januari 2003 ook actief op de markt van de elektronische inbraakalarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Wij kunnen hierdoor onze klanten een totaalpakket aanbieden voor de beveiliging van woonhuis of bedrijfspand.

ELEKTRONISCHE INBRAAKALARMSYSTEMEN

Sinds april 2004 moeten alle onderdelen van elektronische inbraakalarmsystemen (die aangesloten kunnen worden op een meldkamer) voldoen aan BORG- of NCP certificering. De elektronische inbraakalarmsystemen die Safe & Secure van der Meer voor u kan plaatsen, voldoen aan deze certificering.

Safe & Secure van der Meer heeft ervoor gekozen om alleen draadloze inbraakalarmsystemen te verkopen en plaatsen. Geen ellende met het trekken van kabels door uw pand, maar optimaal bedieningsgemak door middel van hoogwaardige producten.

CAMERASYSTEMEN

Safe & Secure van der Meer verkoopt ook camerasystemen. Wij hebben gekozen voor het merk Abus vanwege het plug&play concept en de goede kwaliteit. Eenvoudig aan te sluiten en te beheren.

Melding bij (poging tot) inbraak, brand, (langdurig) geen beweging signaleren van senioren en openen van deur of raam, het is allemaal mogelijk met een alarmsysteem van Safe & Secure van der Meer.