Skip to main content

Sloten

Er zijn ontzettend veel verschillende type sloten in gebruik in Nederland. Safe & Secure van der Meer heeft een reputatie hoog te houden als het om sloten gaat en wij doen er dan ook alles aan om aan onze reputatie te voldoen. Daarvoor hebben wij een breed assortiment aan insteeksloten, cilinders, oplegsloten, hangsloten en overige beveiligingsproducten. Zowel "eenvoudige" vervangingssloten voor, bijvoorbeeld een binnendeur, als sloten die voldoen aan de laatste keurmerken voor een buitendeur of raam hebben wij in voorraad. 

Als het gaat om het vervangen van een "oud" slot, heeft Safe & Secure van der Meer vaak een vervangend slot in voorraad. Als het slot dusdanig oud is, kan het zijn dat er geen vervangend slot meer leverbaar is. Wij zullen dan, indien mogelijk, kijken of het bestaande slot nog gerepareerd kan worden. 

Wij repareren in onze winkel sloten waarvan bijvoorbeeld een veer is gebroken, mits u dit slot natuurlijk mee neemt. Bent u niet in staat om een slot mee te nemen naar onze winkel, dan bestaat ook de mogelijkheid dat onze gespecialiseerde buitendienst u verder kan helpen.

Als binnendeursloten worden onder ander verstaan: klaviersloten, loopsloten, badkamer-toiletsloten en cilindersloten. Er zijn veel merken en maten sloten op de markt. Safe & Secure van der Meer heeft een groot assortiment van dit soort sloten in voorraad. 

Wat betreft de buitendeursloten: deze dienen te voldoen aan een SKG keurmerk. Safe & Secure van der Meer heeft veel soorten en maten veiligheidssloten in voorraad; zowel opleg- als insteeksloten.

Aangezien wij een erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen gekeurde slotenmaker, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste veiligheidseisen.

Wij kunnen voor u een complete beveiliging maken volgens PKVW-eisen, mits uw woning/bedrijf daarvoor in aanmerking komt. 

Tevens zijn wij in staat om driepuntsslutingen aan te brengen. Met dit slot draait u met 1 handeling meerdere schoten naar buiten.

Voor het plaatsen van een driepuntssluiting, zal er eerst een adviseur van ons bedrijf bij uw deur komen kijken. Hij zal beoordelen of uw deur geschikt is voor een driepuntssluiting.

Safe & Secure van der Meer is ook uw adres voor de volgende sloten:  

  • Motorsloten, ook met keurmerk ART 
  • Panieksloten
  • Raamsloten
  • Hangsloten, o.a. cijferhangsloten en zeewaterbestendig   
  • Fietssloten, zowel kabels als kettingen