Skip to main content

Beveiligingen

Onze medewerkers in de winkel zijn allen zeer capabel om u een kompleet beveiligingsadvies te geven om uw woning of bedrijfspand van goede sloten te voorzien. Ieder van ons heeft een uitgebreide cursus achter de rug en is gediplomeerd beveiligingsspecialist.

Als u ons kunt voorzien van een goede beschrijving van wat u aan beveiligingsproducten heeft zitten en ook weet hoe de opbouw van deuren of ramen is, dan kunnen wij u in de winkel een advies geven hoe u de situatie mogelijk beter zou kunnen beveiligen.

Wij zijn gespecialiseerd in mechanische beveiligingen op gebied van oplegsloten, insteeksloten, veiligheidsbeslag, cilinders, sluitkommen en hebben ook de benodigde ervaring met electronische beveiliging (van door ons bedrijf geleverde producten).

HEEFT U EEN ONVEILIG GEVOEL IN UW EIGEN WONING/BEDRIJFSPAND?
Helaas is het nodig om panden te beschermen tegen mensen die er niets te zoeken hebben. Er zijn tal van mogelijkheden om uw pand te beschermen. In de praktijk blijkt dat er vaak één of meerdere maatregelen genomen worden die niet op een juiste manier op elkaar zijn afgestemd.

En laten de medewerkers van  Safe & Secure van der Meer juist zijn opgeleid en uitgerust om u een totaal beveiligingspakket te kunnen adviseren, afgestemd op uw wensen en situatie.

Geen overkill aan maatregelen/produkten, maar een effectieve samenstelling van maatregelen kan er voor zorg dragen dat het inbrekersgilde uw pand voorbij gaat. En dit alles is te realiseren zonder dat u in Fort Knox woont.

Wilt u een gedegen advies over de veiligheid van uw pand, neemt u contact met ons op voor een afspraak.

Politie Keurmerk Veilig Wonen ®

Beveiligen kan geschieden volgens “Politie Keurmerk Veilig Wonen ®" wat voor veel verzekeringsmaatschappijen de norm is. Safe & Secure van der Meer is een landelijk erkend “Politie Keurmerk Veilig Wonen ®” bedrijf.

Voor het aanbrengen van een complete mechanische beveiliging komt onze adviseur bij u langs om het te beveiligen pand met u door te lopen en een beveiligingsplan op te stellen. Aan de hand van dit plan gaat de adviseur een offerte samenstellen.
Deze offerte krijgt u dan meestal binnen een paar dagen in huis en is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos. Na uw goedkeuring zal de adviseur contact met u opnemen om een afspraak te maken om de werkzaamheden uit te voeren.

Indien uw aanvraag en de desbetreffende uitvoering voldoet aan de woningeisen van het "Politie Keurmerk Veilig Wonen ®", kan er voor uw woning
een Certificaat Veilig Wonen worden aangevraagd en afgegeven.