Skip to main content

Kluizen

Safe & Secure van der Meer heeft een uitgebreid assortiment kluizen in onze winkel. Variërend van enkelwandig stalen kastjes die alleen inbraakwerend zijn, brandwerende kluizen tot kluizen die zowel inbraak- als brandwerend zijn.
Verschillende maten? Wij hebben ze van heel klein tot heel groot.

Sleutelslot of electronisch cijfercombinatieslot, de keuze hiervoor is klant-afhankelijk. Daarom hebben wij de meeste kluizen in verschillende slotmogelijkheden tentoongesteld. U kunt ook bij ons terecht voor  sleutelkluizen, wapenkluizen, afstortkluizen, laptopsafe’s, kluizen voor opslag van (digitale) mediadragers en brandweerbuizen.

Zoals u mag verwachten van ons als erkend beveiligingsbedrijf krijgt u een gedegen advies. Het gaat om uw waardevolle spullen en dus is een eerlijk en goed advies zeer belangrijk. Komt u gerust eens kijken in onze winkel en laat u voorlichten over de voordelen van een kluis bij u thuis of in uw bedrijf.

Plaatsen van kluizen

Onze buitendienstmedewerkers kunnen een kluis voor u op vakkundige manier monteren aan achterwand of vloer (indien deze daar geschikt voor is) door middel van keilbout of lijmanker.

Het is ten zeerste aan te bevelen om een kluis tot een gewicht van 1.000 kilogram vast te zetten. Mits goed gemonteerd is het voor een inbreker (bijna) onmogelijk om uw kluis mee te nemen.